Advies

MAP-support biedt advies

 

Wanneer een organisatie nood heeft aan een frisse kijk, begeleiding of hulp bij bestaande of nieuwe processen dan kan MAP-support u hierbij helpen.

Van crisismanagement tot changemanagement maar ook begeleiding bij het behalen van VCA, ISO, SQAS, OHSAS, BENOR,... is voor MAP-support geen probleem.

Crisismanagement en changemanagement

De grootste opleidingsorganisatie van Vlaanderen deed reeds beroep op MAP-support voor een ommekeer in hun beleid. MAP-support boog een crisissituatie om naar een gedegen, betrouwbare en totaal andere bedrijfsstructuur. Sinds de MAP-support tussenkomst werden de omzetcijfers gevoelig verhoogd en verdween de angst voor verandering!

 

Begeleiding

 

Ook bij het begeleiden en het behalen van normen, veiligheids- of kwaliteitslabels kan MAP-support u bijstaan.

De bouwsector is hierin de eerste doelgroep voor MAP-support. In deze sector deden we de begeleiding van start tot finish voor verschillende bedrijven die een ISO, VCA en/of OHSAS wensten te behalen. Wij zijn er fier op dat alle bedrijven die in het verleden hiervoor bij ons aanklopten nog steeds succesvol houder en gebruiker zijn van de via MAP-support behaalde normen of labels!

 

In de transportsector klopten enkele bedrijven bij MAP-support aan met de vraag naar begeleiding in het behalen van SQAS. MAP-support behaalde telkens met groot succes de gevraagde doelstellingen en helpt deze organisaties nu nog steeds bij de actualisering, auditing of aanpassing van de behaalde norm(en).

Copyright MAP-support 2017 - info@map-support.be